UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ JUDEȚUL HUNEDOARA lansează apelurile de exprimare a interesului în cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2027

În data de 22 ianuarie 2024, se lansează apelurile de exprimare a interesului în cadrul  Programului Tranziție Justă 2021-2027 pentru:
Apelul A) – Identificarea și includerea de investiții productive în întreprinderi mari (Formular de completat),
Apelul B) – Identificarea de investiții în activități de tip ETS care se încadrează sub plafoanele din Directiva 87/2003, cu modificările și completările ulterioare (Formular de completat),
Apelul C) – Identificarea de investiții destinate reducerii substanțiale de emisii de gaze cu efect de seră (Formular de completat).

Categoriile de beneficiari pentru aceste apeluri sunt:
– pentru apel A, întreprinderile mari,
– pentru apelul B, întreprinderile mici și mijlocii,
– pentru apelul C, întreprinderile mari.
Anunțul de lansare al apelurilor, procedura prin care sunt prezentate condițiile de depunere a aplicațiilor, inclusiv criteriile de analiză și  evaluare și formularele aferente aplicațiilor ce pot fi depuse sunt atașate mai jos.

Termenul limită pentru depunerea Formularului de exprimare a interesului (Anexa 2) este: 12.02.2024

Anexa 7; Anexa 8.

Anunț Apel exprimare interes PTTJ

Procedura derulare Apel exprimare interes PTTJ

Formularul de exprimare a interesului, însoțit de eventualele anexe aferente (ex.: documentele justificative, studii etc.), precum și de Anexa 7 și Anexa 8, va fi transmisă cu Adresa de inaintare, atât în format editabil (.docx) cât și în format semnat și scanat (.pdf) de către entitatea interesată la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau înregistrată la registratura Consiliului Județean Hunedoara. Depunerea la registratură se va realiza cu adresa de înaintare în care se menționează documentele depuse si date de contact.

Informaţii în completare