În cuvântul de deschidere, președintele Mircea Bobora a vorbit despre importanța unui astfel de birou la Petroșani, care va funcționa efectiv ca un punct de lucru al CJ Hunedoara în Valea Jiului. În acest mod, va exista o mai bună comunicare cu locuitorii Văii, iar activitatea Consiliului Județean Hunedoara va fi mai bine cunoscută de cetățeni. Totodată, problemele sau situațiile semnalate de oameni își vor găsi mai repede rezolvare.

La scurta ceremonie de deschidere au participat, pe lângă conducerea CJ Hunedoara, consilieri județeni PSD și PNL, primari și viceprimari din Valea Jiului, parlamentari de Hunedoara, alți invitați.

Audiențele și întâlnirile cu locuitorii Văii Jiului se vor desfășura după un program ce va fi comunicat în cel mai scurt timp. La noul sediu va exista, în permanență, un angajat care va prelua petițiile și va face programările.

La întâlnirile cu cetățenii vor lua parte, prin rotație, reprezentanții conducerii executive a Consiliului Județean Hunedoara - președinte, vicepreședinți, administrator public – dar vor fi prezenți și consilierii județeni originari din Valea Jiului.

Biroul Consiliului Județean Hunedoara este situat pe str. Universității, nr. 20 (în spatele Complexului Comercial Jiul).

Informaţii în completare