- anul 2015:   SC Apa Prod SA Deva:- raport si macheta indicatori;      SC Apa Serv Valea Jiului SA - raport si macheta indicatori;  situatia actiunilor.

             - anul 2017Raportul Presedintelui Consiliului Judetean;     - Raport privind Intreprinderile publice din subordinea Consiliului Judetean;   

                    - SC Apa Prod SA Deva - situatii financiare; - raport auditor;     

                    - SC Apa Serv Valea Jiului SA:  - situatii financiare; - raport auditor;     

                    - Bilant Parc Industrial Calan;

 

*** pagina in lucru

 

Raport activitate

Anexe la Raport:

   - Bugetul Judetului Hunedoara pe anul 2017: HCJ 44/2017 (format doc);

     - Anexele in format Excel:   anexa 1;   anexa 2;   anexele 3,9,8 si 10;   anexele 4, 5, 6 si 7;   anexele 11 - 13;   anexele 14 - 18;   anexele 19 - 31;   anexele 32 - 36;    anexele 37 - 39;   anexele 40 - 42;   anexele 43 si 44;   anexa 45;   anexa 46 - Programul de Investitii;

   - Bugetul rectificat   (pdf);

   - Lista contracte   (pdf);

   - Organigrama CJH   (xls);

 

În conformitate cu prevederile art. 4 alin.(2) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative, cu modificările şi completările ulterioare, vă rugăm să  completați și să depuneţi o declaraţie de avere şi două declaraţii de interese, actualizate,  până la data de 15 iunie 2018, la sediul Consiliului Județean Hunedoara.

            Puteți descărca următoarele documente : 

  1. Formular editabil pentru Declarația de avere ;
  2. Formular editabil pentru Declarația de interese ;
  3. Ghid de completare a declarațiilor de avere și de interese, ANI - aprilie 2018 ;
  4. Ghid privind incompatibilitatile și conflictele de interese, ANI - aprilie 2018.

 

           

SECRETAR AL JUDEȚULUI,

MARIANA DANIELA BÎRSOAN

 

 

Sectorul de drum situat în amonte de barajul hidrotehnic Gura Apelor, de la km 33+290 și până la km 48+700 (cabana Rotunda) va fi închis circulației rutiere până la restabilirea stării de normalitate. Hotărârea adoptată la sfârșitul lunii aprilie de Consiliul Județean Hunedoara, în calitate de administrator al drumului, a primit Avizul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara – Serviciul Rutier.

Închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe acest tronson se impune din cauza fenomenelor de îngheț-dezgheț și a ploilor abundente care au dus la formarea unei ravene (gol) în structura de rezistență a drumului existând pericolul de surpare al acestuia. Măsura închiderii are ca scop prevenirea unor accidente nedorite. În calitate de administratori ai drumului în cauză dorim ca toți cei care utilizează această rută pentru a ajunge cu mașina în Poiana Pelegii (din masivul Retezat) să poată circula în siguranță și să nu le fie pusă viața în pericol.

Restricția nu se aplică autovehiculelor speciale de intervenție care aparțin M.A.I, M.Ap.N. I.G.S.U, I.G.J.R, S.R.I, Serviciului Județean de Ambulanță, altor instituții cu atribuții de intervenție în cazuri de urgență, celor care deservesc întreținerea barajului hidrotehnic Gura Apelor, celor destinate supravegherii Parcului Național Retezat, precum și celor care aparțin Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara.

Blocarea drumului va fi semnalizată prin bariere direcționale, pe care sunt montate indicatoare rutiere cu ”Accesul interzis”.

În situații de urgență (medicale, incendii, calamități naturale) administratorul drumului public va asigura intervenția cu mijloace specifice pentru a permite accesul autovehiculelor speciale menționate anterior.

Ne cerem scuze pentru disconfortul create iubitorilor de natură și sperăm într-o rezolvare cât mai rapidă a situației!

Biroul de presă

 

 

 Patru entități UNESCO din județul Hunedoara reprezentând tot atâtea programe ale celei mai renumite organizații mondiale pentru educație, știință și cultură au decis să colaboreze în vederea promovării comune a valorilor pe care le administrează sau le reprezintă.

Reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara, instituția care administrează monumentul istoric ”Sarmizegetusa Regia – Grădiștea de Munte”, împreună cu Administrația Parcului Național Retezat - Rezervație a Biosferei, Universitatea din București, administrator al statutului internațional pentru Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului și taragotistul Pera Bulz, deținător al titlului onorific de Tezaur Uman Viu, au semnat vineri, 11 mai 2018, la Deva, un protocol de colaborare. Documentul oficial a fost semnat de dl. Sorin – Adrian Vasilescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, Zoran Acimov, director al Administrației Parcului Național Retezat Rezervație a Biosferei RNP Romsilva, prof. univ. dr. Laurențiu Vlad, prorector al Universității din București, Alexandru Andrășanu, directorul Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului și dl. Pera Bulz.

 

Protocolul prevede crearea unui cadru comun de colaborare și dezvoltare la nivel județean, pentru o administrare eficientă a siturilor UNESCO. Printre obiectivele protocolului se numără și dezvoltarea unui program județean de educație și conștientizare publică privind programele, patrimoniul, valorile și principiile UNESCO și aplicarea Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă; facilitarea schimbului de experiență și derularea de programe și proiecte științifice, educaționale și culturale comune privind patrimoniul mondial UNESCO precum și a schimbului de bune practici cu entități similare la nivel național și internațional; susținerea reciprocă în vederea păstrării statului UNESCO; crearea unui cadru pentru dezvoltarea unui produs turistic de valorificare a siturilor UNESCO din județului Hunedoara pornind de la crearea unui kit comun de activități și produse; susținerea și oferirea de consultanță în vederea obținerii recunoașterii UNESCO pentru alte entități culturale sau naturale de pe teritoriul județului Hunedoara; organizarea și derularea de evenimente și proiecte comune dedicate promovării și protejării valorilor UNESCO; dezvoltarea unor activități de colaborare cu instituții și organisme specializate in conservarea și promovarea valorilor și principiilor UNESCO.

Informaţii în completare