cjhunedoara

 

Știri și Noutăți 

 

__________________________________________________________________

Fotograful Unirii” se joacă la Alba-Iulia, orașul Marii Uniri

Afis piesa Fotograful Unirii

Piesa pregătită de actorii Teatrului de Artă din Deva este inclusă în calendarul evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri și beneficiază de susținerea Institutului Cultural Român.Reprezentația are loc sâmbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba-Iulia. Le dorim succes actorilor deveni!  

__________________________________________________________________

Veteranii de război din județul Hunedoara, sărbătoriți în cadru festiv

Foto veteraniCu prilejul ceremoniei dedicate Zilei Veteranilor de Război, autoritățile locale și județene, au răspuns invitației transmise de Filiala Județeană Hunedoara a Asociației Veteranilor de Război și Episcopia Devei și Hunedoarei de a fi alături de hunedorenii care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial. La evenimentul care a avut loc la Deva, Consiliul Județean Hunedoara a fost reprezentat de administratorul public al județului, Dan Stoian. Ziua Veteranilor de Război se sărbătorește, în fiecare an, în 29 aprilie.

__________________________________________________________________

Vizita ministrului Transporturilor, Lucian Șova, pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii Deva-Lugoj, s-a încheiat cu o întâlnire lărgită la care au participat autoritățile județene din Hunedoara și Timiș.

IMG 20180417 121942

Președinții Consiliilor Județene și prefecții din cele două județe și-au expus punctele de vedere cu privire la problemele generate de întârzierea lucrărilor la autostrada Deva-Lugoj. A fost adusă în discuție situația dezastruoasă a DN 68A care face legătura între județul Hunedoara și Timiș, un drum intens utilizat în această perioadă atât de autovehicule aflate în tranzit, cât și de mașinile și camioanele care lucrează pe șantierul autostrăzii - lotul 3.

__________________________________________________________________

Vizită la nivel înalt din provincia Shaanxi (China) în județul Hunedoara, concretizată prin semnarea unui protocol de înfrățire între Județul Hunedoara și provincia Shaanxi (mai mult)

                                                               

 

PLANUL DE DEZVOLTARE AL JUDETULUI HUNEDOARAIN PERIOADA 2014 - 2020  

continuare

Informaţii în completare